Porträttfotografering


En fotografering med mig sker oftast utomhus i vår vackra och lugnande natur.

Det går att skapa magi i alla årstider! Jag har såklart mina

smultronställen som jag har fotograferat mycket på, dessa utökas ganska

ofta då jag älskar att utforska naturen.


Har du en speciell plats i åtanke, meddela gärna detta i god tid då jag eventuellt

behöver reka platsen innan. Barn, familj, syskon, par, modell. Porträtt är väldigt brett,

varmt välkommen att höra av dig med dina önskemål!
FAQ

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

A.Boka din fotografering i god tid! Så vi har utrymme för ombokning vid dåligt väder eller sjukdom. Klicka på knappen nedan för att boka. Jag svarar vanligen inom 24 timmar.

VAR SKER FOTOGRAERINGEN

A.Jag finns i Ludvika, Dalarna. Om du bor utanför Ludvika kommun, kanske t.o.m. utanför länet, så hör av dig! Att jag kan komma till dig är ingen omöjlighet.

Jag meddelar i god tid, om vilken plats jag tycker är passande för din fotografering. Har du eget önskemål så meddela mig det i god tid. Då jag eventuellt behöver reka platsen innan.

KLÄDVAL & FÖRBEREDELSE GRAVID

A.Att välja kläder kan vara svårt. Men det viktigaste att tänka på är att det ska kännas bekvämt! En bra sak att utgå från är att ljusa och mjuka färger lyfter dina bilder bättre än mörka. Jordnära färger är också ett bra alternativ.

Kanske har du en passande långklänning/kjol? Ha då gärna ljusa basic kläder under. Två par skor kan vara bra. Dels ett par finare om inte klänningen täcker och ett par mer rejäla för att kunna ta sig fram där det är sämre underlag.

Din partner får gärna vara med. Då rekommenderar jag att ni håller er till ljusa neutrala färger som passar ihop.

KLÄDVAL & FÖRBEREDELSE FAMILJ/PAR

A.Att välja kläder kan vara svårt. Men det viktigaste att tänka på är att det ska kännas bekvämt! En bra sak att utgå från är att ljusa och mjuka färger lyfter dina bilder bättre än mörka. Jordnära färger är också ett bra alternativ. Det är bra om färgerna ni väljer passar ihop.

Var utvilade och mätta! En god idé är att ta med lite snacks till barnen ifall energin skulle tryta.

BILDURVAL

A.Jag väljer ut de bilder som kan godkännas och därmed levereras.

LEVERANS & BETALNING

A.Alla bilder jag har godkänt och behandlat levereras i ett personligt webbgalleri efter att betalning inkommit. Ni får ett lösenord till galleriet och därefter en kod så ni kan ladda ner de antal bilder som ingår i priset. Betalning sker via swish eller faktura.

HUR FÅR VI ANVÄNDA BILDERNA?

A.Ni får använda bilderna i era sociala medier men då måste ni alltid ange "FOTO: Spinkfinger Photography, www.spinkfingerphotography.com". Ni får göra hur många framkallningar och förstoringar ni vill.

Ni får INTE redigera eller beskära bilderna och användning utöver det som nämnts ovan måste ha mitt godkännande.

HUR ANVÄNDER FOTOGRAFEN BILDERNA?

A.Några av bilderna kan komma att användas i marknadsföringssyfte (Facebook, Instagram och hemsida). Om inte annat har avtalats mellan dig som kund och mig som fotograf.