Gravidfotografering

Ni väntar en ny familjemedlem!


Det växer ett alldeles nytt liv inuti dig. En del av dig och en del av familjen. Det är något speciellt med att fotografera gravida kvinnor. Er lyster och kärleken som så tydligt syns för det lilla livet i magen. Det är mysigt, kraftfullt och stort.


Tillsammans fångar vi den förväntansfulla tiden. Du kommer att vara i fokus, och jag hjälper dig genom hela fotograferingen.


  • 1 timmes fotografering inkl. 3 redigerade bilder i JPEG format, levereras i ett personligt webbgalleri.

800 sek


INFORMATION

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

VAR SKER FOTOGRAFERINGEN?

KLÄDVAL & FÖRBEREDELSE

INFORMATION

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Boka din fotografering i god tid! Så vi har utrymme för ombokning vid dåligt väder eller sjukdom. Klicka på knappen nedan för att boka. Jag svarar vanligen inom 24 timmar.

VAR SKER FOTOGRAFERINGEN?

Jag finns i Ludvika, Dalarna. Om du bor utanför Ludvika kommun, kanske t.o.m. utanför länet, så hör av dig! Att jag kan komma till dig är ingen omöjlighet.

Jag meddelar i god tid, om vilken plats jag tycker är passande för din fotografering. Sedan, om det är möjligt, kan vi samåka och lära känna varandra lite efter vägen.

KLÄDVAL & FÖRBEREDELSE

Att välja kläder kan vara svårt. Men det viktigaste att tänka på är att det ska kännas bekvämt! En bra sak att utgå från är att ljusa och mjuka färger lyfter dina bilder bättre än mörka. Jordnära färger är också ett bra alternativ.

Kanske har du en passande långklänning/kjol? Ha då gärna ljusa basic kläder under. Två par skor kan vara bra. Dels ett par finare om inte klänningen täcker och ett par mer rejäla för att kunna ta sig fram där det är sämre underlag.

Din partner får gärna vara med. Då rekommenderar jag att ni håller er till ljusa neutrala färger som passar ihop.