Sitter här vid köksbordet, i långkalsonger och ulltröja. Inte för att det är kallt men för att det är tvättdag och väldigt skönt att mysa i insåg jag idag. Adventsljusen är också tända. Enligt Dalarnas tidning kan det bli en vit jul här men just nu regnar det så jag håller tummarna.


Nåja, jag tänkte berätta om mitt nya ideella uppdrag. Som många vet så sitter jag som sekreterare i Influencers of Swedens styrelse. Nu är jag även ambassadör för Hemesterguiden!!!! Väldigt passande för mig som älskar friluftslivet och att utforska och upptäcka nya platser, speciellt i Dalarna.


Målet med Hemesterguiden är att inspirera till en livsstil med mer semester i vardagen. Att skapa ett liv på hemmaplan som man inte vill fly ifrån. Visst låter det fantastiskt!? Gå gärna med i gruppen som jag är ambassadör för Hemesterguiden Dalarna.


Önskar er en riktigt GOD JUL!!!!

Varma hälsningar,

Anneli